Online ondersteuning bij de behandelingen via de ADFYS  MijnZorgApp

Via deze app kunt u online begeleiding krijgen en verschillende online video’s met oefeningen en voorlichting over rugklachten vinden. Daarnaast kan u via de app afspraakreminders en reminders om huiswerkoefeningen uit te voeren ontvangen. 

In deze tijd waar het advies om a.g.v. het Corona- virus afstand te houden van elkaar, kunnen wij u op afstand, dus ook thuis begeleiden. In de ADFYS MijnZorgApp is ook videobellen mogelijk; hiermee kunnen we beoordelen of u uw oefeningen thuis goed doet en makkelijker afstemmen wat u moet doen om de klachten te laten herstellen.

 

Online ondersteuning bij de behandelingen via de ADFYS  MijnZorgApp

mijnzorgapp

Via ADFYS Montfoort kan u gebruik maken van de MijnZorgApp. Via deze app kunt u online begeleiding krijgen en verschillende online video’s met oefeningen en voorlichting over rugklachten vinden. Daarnaast kan u via de app afspraakreminders en reminders om huiswerkoefeningen uit te voeren ontvangen.

Ook heeft ADFYS Artrosprogramma's en Lage Rugprogramma's, ontwikkeld in samenwerking met de Hogeschool Utrecht, volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.