Actueel

Lees hier het laatste nieuws.

18 november 2020

Hoe u van het huishouden een work-out maakt!

Het huishouden, iets wat dagelijks moet gebeuren en niet altijd even leuk is. Van stofzuigen tot de badkamer schoonmaken en van strijken tot afwassen. Iets waar u niet onderuit komt. Echter, het huishouden

11 november 2020

Training checklist voor mensen met diabetes

Diabetes is een van de meest voorkomende leefstijlziekten. Bij diabetes speelt, naast de juiste voeding, beweging een belangrijke rol om zo gezond mogelijk te blijven. Waar moet u rekening mee houden? In dit artikel leggen wij uit wat diabetes precies is.

7 november 2020

Fysiotherapie bij een chronische aandoening

Elk jaar neemt het aantal mensen in Nederland met een chronische aandoening toe. In Nederland hadden in 2019 maar liefst 9,9 miljoen mensen één of meer chronische aandoeningen. Dit getal komt overeen met 58 procent van de Nederlandse bevolking!

6 november 2020

Kouder weer, Verhoog uw weerstand

Aan welke voeding en maaltijden denkt u nu de winter bijna is aangebroken? Vast niet aan die frisse maaltijdsalade of een overheerlijke koude pastasalade, maar eerder aan stamppot of hachee.

5 november 2020

Nekpijn en schouderklachten bij koud weer

Het is herfst, de tijd van goudgele bladeren en winderige, natte en koude dagen. Heeft u ook zo’n zin om uzelf in uw dekentje te wikkelen en op de bank te liggen? U bent niet de enige!

20 oktober 2020

Kinderfysiotherapie in Montfoort

Is uw kind flink gegroeid en merkt u dat er iets is veranderd aan de lichaamshouding? Voor vragen kunt u bij onze kinderfysiotherapeut terecht.