Onze belofte aan jou

Onze beloftes beschreven:

Gastvrije Zorg:
Bij ons staat gastvrije zorg centraal, en wij beloven een warm onthaal met een glimlach van ons toegewijde team. In elke interactie met onze zorgverleners streven we ernaar om een positieve en plezierige ervaring voor te creëren.

Duidelijkheid:
Transparantie en duidelijkheid zijn essentieel in onze dienstverlening. We zorgen ervoor dat de patient altijd weet waar hij aan toe bent, vanaf het moment dat men contact met ons opneemt tot aan de afsluiting van de zorg. Heldere communicatie staat voorop, zodat men met vertrouwen de zorg tegemoet kunt zien.

Teamgerichte Aanpak:
De klacht van de patient ons gezamenlijke doel. Ons toegewijde team is erop gericht om samen te werken aan welzijn en gezondheid. We geloven in de kracht van teamwerk, waarbij elke professional zijn of haar expertise bijdraagt aan het bereiken van één gemeenschappelijk doel: de patient- tevredenheid en gezondheid.


Uitgebreide Zorg:
Onze belofte gaat verder dan de standaard verwachtingen. We streven ernaar om onze zorgverlening uit te breiden en te verrassen met extra inspanningen en diensten. Of het nu gaat om innovatieve behandelmethoden, aanvullende ondersteuning of onverwachte attenties, we willen dat onze zorgverlening voor de patient verrassend en volledig bevredigend is.