De zomervakantie is weer voorbij en de scholen zijn weer begonnen. Ook de trainingen zijn weer begonnen, maar na langere tijd rust te hebben gehad, kan dit voor lichamelijke klachten bij uw kind zorgen. Is uw kind flink gegroeid en merkt u dat er iets is veranderd aan de lichaamshouding? Voor vragen kunt u bij onze kinderfysiotherapeut terecht. 

Kinderfysiotherapie in Montfoort
Kinderfysiotherapie bestaat voornamelijk uit bewegingstherapie. Uw kind leert door spelenderwijs te oefenen zijn of haar bewegingsvaardigheden te verbeteren en te ontwikkelen. We starten met een vraaggesprek en een motorisch onderzoek. Op grond hiervan wordt er een hulpvraag geformuleerd. Hierbij zal onze kinderfysiotherapeut u adviseren over bijvoorbeeld een goede lichaamshouding voor uw kind. U speelt een zeer belangrijke rol bij de ontwikkeling van  uw kind, zowel thuis als op school. Meer informatie vindt u hier.
 

Afspraak maken voor kinderfysiotherapie

Wilt u een afspraak maken voor kinderfysiotherapie?
Neem dan contact met ons op via onze contactpagina en vul het contactformulier in. U kunt ook bellen naar 0348-476840 en wij helpen uw kind verder!