ADFYS biedt het programma 'Het Gezonde Leven'! 
Wil je weer lekker in je vel zitten met voldoende energie? Wil je die paar kilo afvallen? Wil je beter met stress kunnen omgaan? Beter kunnen slapen?  Dus meer energie krijgen? We kunnen u nu ook in deze tijd (online) begeleiden. 

Onze collega Nancy Rijksen is leefstijlcoach en sportfysiotherapeute en biedt begeleiding op maat om jouw doelen te bereiken.

Programma Het Gezonde Leven; sport, voeding en mind
Het Gezonde Leven is een nieuw online programma wat door fysiotherapeuten en bewegingswetenschappers is ontwikkeld. Het programma is een serieuze oplossing om mensen te begeleiden op het gebied van bewegen, voeding en mind. Het programma helpt je je leefstijl aan te passen. Naast de online begeleiding begeleiden wij jou ook in de praktijk. 


Registeren en consult; 
Registeren kan via de website van Het Gezonde Leven. Er wordt een online vragenlijst ingevuld. De volgende stap is een consult bij ons op de praktijk. Het consult bestaat uit het bespreken van de resultaten van de online vragenlijst  met metingen zoals onder anderen lichaamssamenstelling, bloeddruk, suikerwaarde.
Ook wordt en er een fietstest gedaan.

Na de intake en metingen wordt er een plan samen gemaakt. Er wordt overlegd  op welke manier de begeleiding plaats moet vinden en of je dit alleen wilt doen of in een groep.  Nancy beoordeelt aan welke factoren er aandacht wordt gegeven.  Dit kan ook in overleg met diëtist en huisarts als dit noodzakelijk is.
Er wordt gekeken welk programma er het beste bij je past en wat nodig is om jouw doel te bereiken. 

Programma op maat; 

Om te onderzoeken hoe vitaal je bent en waar en hoe  je aan je vitaliteit wilt werken is het Het Gezonde Leven ontwikkeld. 

De coaching kan altijd in combinatie gedaan worden met één van onze programma's of met de programma's/ lidmaatschap van de Vitaliteitspartners.
De volgende programma's kunnen bij ons worden gedaan: Medisch Fitness, Physiosport, Pilateslessen, online-coaching en zelfstandig trainen met de app,  huiswerkschema's via de app en er kan voor u een hardloopschema worden gemaakt.

Ook wordt bij de (online) coaching de begeleiding ondersteunt door een 12 weken durende E-learning. Deze hebben de onderwerpen Voeding, Stress en Bewegen. Afhankelijk van uw behoefte en wens wordt bepaald wat voor u geschikt is. 

ADFYS werkt samen met haar Vitaliteitspartners zoals de BuurtSportCoach, Wanda Wandelt, de Wielerverenining Montfoort, de sportverenigingen, het Knooppunt, SWOM , Athletic Point, Fitman Buitensporten, Diëtheek  om de cliënten op de juiste plek te laten komen om aan hun vitaliteit te kunnen werken.

Om alvast de eerste stap te zetten en in actie te komen, meld je dan aan en registreer je via de link hieronder. Dan neem ik contact met je op. In deze tijd  van Corona kan via een videoconsult alvast een start gemaakt worden met een intake, advies gegeven worden en een programma gemaakt worden wat bij je past en wat je nu al kan doen in deze periode . 

Intake Het Gezonde Leven Coaching : €95,=

Half jaar Het Gezonde Leven Coaching: €44,= per maand
( inclusief E-learning Eten, Bewegen of Stress )

Check nu uw vitaliteit >>