ADFYS Fysiotherapie Online

 

Online ondersteuning bij de behandelingen via de ADFYS MijnZorgApp

Via ADFYS Montfoort kan u gebruik maken van de MijnZorgApp. Via deze app kunt u online begeleiding krijgen en verschillende oefeningen vinden.

Voor slijtage ( artrose) klachten en lage rugklachten is er in de MijnZorgApp een speciaal programma waar extra aandacht is voor voorlichting en zijn er wandel/fiets- opbouwprogramma’s. 

Daarnaast kan u via de app afspraakreminders en reminders om huiswerkoefeningen uit te voeren ontvangen. Vanuit de MijnZorgApp kunnen we ook met u videobellen.

Wij zijn voor fysiotherapie al 30 jaar een vertrouwd adres in Montfoort. Ook voor mensen uit Woerden, De Meern, Benschop en Linschoten. Bovendien werken wij met meerdere disciplines samen waardoor we veel kennis in huis hebben om u het beste van dienst te zijn. Ook u online/op afstand begeleiden is mogelijk!

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Wij zijn een kwaliteitspraktijk van alle zorgverzekeraars die kwaliteit beoordelen.

Bent u geïnteresseerd of heeft u een vraag over (online) fysiotherapie? Maak een afspraak, u krijgt binnen een werkdag antwoord. Klik hier -->>