ADFYS Fysiotherapie Online

Voor goede fysiotherapie kunt u terecht bij ADFYS; ook in deze verwarrende tijd van het Corona-virus wil ADFYS een gedeelte van de oplossing zijn door veilig aan u gezondheid te werken samen met de therapeut en kan de zorg doorgaan door online fysiotherapie.

Online ondersteuning bij de behandelingen via de ADFYS MijnZorgApp

Via ADFYS Montfoort kan u gebruik maken van de MijnZorgApp. Via deze app kunt u online begeleiding krijgen en verschillende oefeningen vinden.

Voor slijtage ( artrose) klachten en lage rugklachten is er in de MijnZorgApp een speciaal programma waar extra aandacht is voor voorlichting en zijn er wandel/fiets- opbouwprogramma’s. 

Daarnaast kan u via de app afspraakreminders en reminders om huiswerkoefeningen uit te voeren ontvangen. Vanuit de MijnZorgApp kunnen we ook met u videobellen.

Wij zijn voor fysiotherapie al 25 jaar een vertrouwd adres in Montfoort. Ook voor mensen uit Woerden, De Meern, Benschop en Linschoten. Bovendien werken wij met meerdere disciplines samen waardoor we veel kennis in huis hebben om u het beste van dienst te zijn. Ook u online/op afstand begeleiden is een mogelijk!

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Wij zijn kwaliteitspraktijk van alle zorgverzekeraars die kwaliteit beoordelen en ook HKZ/Iso gecertificeerd.

Bent u geïnteresseerd of heeft u een vraag over (onlnie) fysiotherapie? Maak een afspraak, u krijgt binnen een werkdag antwoord. Klik hier -->>