Cursus Babymassage

Lijkt het je ook leuk om je kindje te leren masseren? Baby's hebben aanraking nodig om contact te kunnen maken en met babymassage help je je kindje hierbij. Het bevordert de hechting tussen kind en ouders, kan helpen bij darmkrampjes, bij onrustige baby's en is goed voor de bloedcirculatie. Maar bovenal; het is hartstikke leuk om te doen!  

In deze cursus van 4 lessen van 1 uur leer je je kindje masseren en komen er extra onderwerpen aan bod zoals voorkeurshouding, motorische ontwikkeling en darmkrampjes. Elke les begint met een kopje thee/koffie en een stukje theorie. Hierna gaan we aan de slag met het aanleren van de massagetechnieken. Daarna is er tijd om je baby rustig aan te kleden en vragen te stellen. De cursus wordt gegeven door Renske ter Heerdt, Kinderfysiotherapeut MSc bij ADFYS. 

Voor wie? 

Baby's tussen de 6 weken en 6 maanden oud (baby’s ouder dan 6 maanden willen al rollen, dan duurt de cursus te lang maar natuurlijk kun je je kindje wel zelf thuis masseren) 

De cursus start bij minimaal 4 deelnemers.

Opgeven kan door een mailtje te sturen naar: info@adfys-montfoort.nl of te bellen (0348-476840).

De kosten bedragen €90,-  exlusief BTW.

Dan nog even voorstellen: Ik ben Renske en werk als kinderfysiotherapeut bij ADFYS PMC Montfoort. De hele dag door zie ik kinderen van 0-18 jaar uiteenlopend met ontwikkelingshulpvragen tot schrijfproblemen tot blessures. Baby's met voorkeurshouding of een ontwikkelingsachterstand zie ik ook veel in de praktijk en werken met baby's vind ik ontzettend mooi.

Daarom wilde ik mijzelf graag verdiepen in de babymassage om het mooie hiervan aan ouders over te kunnen brengen. Ik hoop dat jullie net zo genieten van de cursus als ik zal doen!

Je kan informatie over de cursus aanvragen via ons contactformulier