Het Gezonde Leven

ADFYS biedt Leefstijlcoaching 'Het Gezonde Leven'! 
Heeft al jaren last van uw lijf en lukt het niet om goed aan uw leefstijl te werken. Kom dan bij ons en wij begeleiden u graag! 

Wil je weer lekker in je vel zitten met voldoende energie? Wil je die paar kilo afvallen? Wil je beter met stress kunnen omgaan? Beter kunnen slapen?  Dus meer energie krijgen? We kunnen u coachen in de praktijk of ook online; samen bepalen we wat het beste voor u gaat werken.   

Onze collega Nancy Rijksen en Bas Spruijt zijn de leefstijlcoaches en (sport)fysiotherapeuten en bieden begeleiding op maat om uw doelen te bereiken.

Leefstijlcoaching Het Gezonde Leven; bewegen, voeding en mind
Het Gezonde Leven is een nieuwe dienst van ADFYS dat door fysiotherapeuten en gezondheidswetenschappers is ontwikkeld. Deze begeleiding is een serieuze oplossing om u te begeleiden op het gebied van bewegen, voeding en mind.  Wij coachen u om, ook bij lichamelijke ongemakken, toch een betere leefstijl te ontwikkelen. Hierdoor bent u in staat beter uw leven vorm te geven zoals u wilt.  

Registreren en consult; 
Registreren kan via de website van Het Gezonde Leven. Er wordt een online vragenlijst ingevuld; de onderwerpen zijn bewegen, eten en stress.

De volgende stap is een bezoek bij ons op de praktijk. Het bezoek bestaat uit het bespreken van de resultaten van de online vragenlijst met metingen zoals onder andere lichaamssamenstelling, bloeddruk, suikerwaarde.
Ook kunnen we nog lichamelijke testen verrichten.

Na de intake en metingen wordt er samen een plan gemaakt. Er wordt overlegd op welke manier de begeleiding plaats moet vinden en of je dit alleen wilt doen of in een groep of (gedeeltelijk) online. 

Nancy beoordeelt aan welke factoren er aandacht wordt gegeven. Dit kan ook in overleg met diëtist en huisarts als dit nodig is. Er wordt gekeken welk programma het beste bij u past en wat nodig is om uw doel te bereiken. 

Programma op maat; 

Als u ook nog lichamelijke beweging wilt uitbreiden kunt u de volgende programma's bij ons volgen: Medisch Fitness, Physiosport, Pilateslessen, online-coaching en zelfstandig trainen met de app, huiswerkschema's via de ADFYS MijnZorgapp. 

Ook wordt bij de (online) coaching de begeleiding ondersteund door een 12 weken durende E-learning. Deze hebben de onderwerpen Voeding, Stress en Bewegen. Afhankelijk van uw behoefte en wens wordt bepaald wat voor u geschikt is. 

Voor mensen die in groepsverband  en/of buiten in beweging willen blijven/komen werkt ADFYS samen met haar Vitaliteitspartners zoals de BuurtSportCoach, de Wielerverenining Montfoort, de sportverenigingen, het Knooppunt, SWOM , Athletic Point. Zo kan voor iedereen een juiste begeleiding gegeven worden.

Om alvast de eerste stap te zetten en in actie te komen: meld je aan en registreer je via de link hieronder. Dan neemt Nancy of Bas contact met je op. 

Heb je interesse, registreer je met onderstaande link. Wil je meer weten, stuur dan een mail naar info@adfys-montfoort.

 

Intake Het Gezonde Leven Coaching : €105

Half jaar Het Gezonde Leven Coaching €59,= p/m inclusief E-learning: Eten, Bewegen of Stress 

De prijzen zijn inclusief BTW