ADFYS Personal Training

Heb je bepaalde vragen over je gezondheid, leefstijl en/of conditie en je wilt hierbij geholpen worden? Maak dan een afspraak bij Sander Claassen, de ADFYS Personal Trainer

Wij bieden de mogelijkheid om te trainen onder begeleiding van een deskundig trainer. Sander is conditie/krachttrainer/hersteltrainer en heeft al jaren als fysiotherapeut ervaring met revalideren. Ook verzorgt Sander de conditie-, kracht- en herstelprogramma’s bij verschillende sportclubs.

Als je gezondheidsproblemen hebt of je merkt dat je gebreken aan je lichamen dreigt te gaan krijgen, kan Sander jou met een maatwerkplan helpen.

Ook sporters die een sportieve uitdaging willen aangaan zijn bij Sander aan het goede adres.

Samen met jou bepaalt hij wat je wilt bereiken en zorgt hij ervoor dat je dat ook werkelijk bereikt. Hierbij is de zoektocht altijd naar de perfecte balans tussen inspanning en resultaat. Op die manier is de training voor jou haalbaar en beter nog: leuk en motiverend.

Waarom Personal Training?

Train jij om gewicht te verliezen of wil je juist werken aan een betere conditie? Of wil je gezond blijven of gezonder worden? Iedereen heeft zo zijn redenen om te willen sporten. Maar het is niet altijd makkelijk om je doel te bereiken. Voor sommigen is beginnen met sporten al lastig en anderen willen een sportief doel nastreven. Wij kunnen je erbij helpen jouw doelen te halen.

Hoe werkt Personal Training?

Personal training is in principe één-op-één-begeleiding van een deskundig trainer waarbij we volledig de focus leggen op jou en je trainingsdoelen. We stippelen een stappenplan voor je uit en samen duiken we de trainingszaal in of we gaan naar een andere trainlocatie, b.v. in de sporthal of buiten, om ermee aan de slag te gaan.

Hoe pakken we het aan?

  • We plannen een persoonlijke kennismaking.

  • Tijdens deze intake bespreken we je doelstellingen, je sportverleden en eventuele blessures/aandoeningen; testen we je conditie en met de moderne Tanita-monitor testen we je lichaamssamenstelling m.b.t. vet% van het lichaam in het algemeen en rondom organen, spiermassa, BMI. 

  • Aan de hand van je doelstellingen maken we een trainingsplan.

  • We plannen de trainingsmomenten en gaan aan de slag!

  • Je krijgt een online oefenprogramma ( app) zodat je altijd weet wat en wanneer je moet doen.

  • We maken een loopanalyse bij cliënten met OptoGait technologie. 

     

Personal training is behalve individuele begeleiding ook mogelijk in andere vormen. Zo kun je met een klein groepje trainen van max. 3 personen.

Kijk voor de prijzen naar tarieven ADFYS Personal Training