Bianca Jaspers Faijer

Manueeltherapeut, kinder-manueeltherapeut en fysiotherapueut

Ik ben 45 jaar, getrouwd en heb 3 kinderen. Sinds 2007 ben ik werkzaam bij ADFYS. Mijn hobby's zijn bakken, knutselen, tennis en afspreken met vrienden en familie.

Als manueeltherapeut heb ik diverse specialisaties en ben ik sinds 2008 als Master geschoold. Ik zie als manueeltherapeut veel wervelkolom (nek-rug) gerelateerde en complexere (uitstralende) klachten.

Mensen met draaiduizeligheid (BPPD) kan ik behandelen via een speciale techniek (Epley manouvre) om weer van hun draaiduizeligheid af te komen.

Ik ben door de opleiding CRAFTA  gespecialiseerd  in kaak, hoofd en aangezichtspijn.  
Als kinder-manueeltherapeut zie ik veel baby's (zuigelingen) die een voorkeurshouding hebben, zich overstrekken en/of veel huilen. Met speciale technieken aangepast op de zuigeling kan ik zowel de baby als de ouders hiermee helpen. 

Verder ben ik gespecialiseerd in CRPS (distrofie-klachten) en behandel ik hier zowel volwassenen als kinderen mee via de PEPT methode.

Als manueeltherapeut kijk ik in een onderzoek eerst naar mogelijke stoornissen en beperkingen (blokkades), om deze vervolgens met manuele technieken op te lossen en uiteindelijk een balans tussen belasting-belastbaarheid te vinden door een juiste houding, sport of bewegen te adviseren.

Adfys staat voor mij voor een praktijk waar je voor al je klachten aan het houdings-en bewegingsapparaat terecht kan. De fijne samenwerkingen tussen de therapeuten zorgt voor een complete aanpak waarbij iedere therapeut haar of zijn specialisaties in kan zetten met als gezamenlijk doel de cliënt weer tevreden van zijn klachten af te helpen.

 

Specialisaties op een rij:

Manueeltherapeut
Kinder-manueeltherapeut
HCFS (voorheen Kiss)
kaak en hoofdpijn
BPPD (draaiduizeligheid)
dystrofie