Vacature Geriatrie Fysiotherapeut(e)

Vanwege aanhoudende groei van onze praktijk hebben wij per direct ruimte voor een Geriatrisch Fysiotherapeute met affiniteit voor aan huis behandelingen. 

ADFYS Montfoort is een snelgroeiende vooruitstrevende en dynamische fysiotherapiepraktijk in Montfoort met 12 fysiotherapeuten, waarvan een aantal gespecialiseerd in revalidatietraining en chroniciteit(COPD, MS, Oncologie, Orthopedie).

We zijn op zoek naar verdere uitbereiding, vooral vanwege de groeiende populatie oudere patiënten in de praktijk en daarbuiten. 

Wij staan bekend om onze patiëntgerichte benadering, onze trainingsfaciliteiten, de minimale wachttijd, de diversiteit in specialismes en behandeltechnieken uitgevoerd door goede vakbekwame therapeuten en onze uitgebreide samenwerkingsverbanden binnen ons netwerk.

Wij delen het pand met de 3 huisartsenpraktijken in Montfoort, diëthetiek, psychologie, logopedie, POH, apotheek en nog overige eerstelijnsinstellingen. Vanzelfsprekend werken wij nauw samen met deze partijen in de coöperatie Gezond Montfoort/Linschoten. Daarnaast zijn wij zeer betrokken bij diverse partners zoals de ouderen vereniging en de ondersteunende organisaties zoals de Stichting Welzijn Ondersteuning Montfoort. Vanuit deze samenwerkingsverbanden zijn we zowel met de zorg als welzijnspartners het gezondheidsbeleid van de gemeente Montfoort aan het vormgeven richting toekomst. Kortom, mooie dynamiek richting toekomst. 

Onze praktijk kenmerkt zich door het streven naar activiteit en zelfredzaamheid van de patiënt, waarbij de hulpvraag van de patiënt centraal staat en gezocht wordt naar de perfecte balans tussen belasting en belastbaarheid. Zorg en Gezondheid zijn vaste items in de behandelingen van de therapeuten.

 Wij bieden jou: 

- 24-32 urige werkweek; in overleg samen te stellen
• een plek om kennis te delen en te verruimen binnen het enthousiaste team 
• een plek om samen met collega’s patiënten te behandelen 
• een positieve en actieve werkomgeving in een moderne-praktijk 
• de mogelijkheid om te participeren in multidisciplinaire samenwerking 
• goed ingerichte praktijkruimten, ruime oefenzalen met professionele materialen 
• korte lijnen met de verwijzers uit de regio
• een salaris gebaseerd op je werkervaring met goede arbeidsvoorwaarden 

 

Wij verwachten van jou: 
• een afgeronde opleiding fysiotherapie en (bijna 2-3e jaar) afgeronde opleiding Geriatrisch Fysiotherapie (BIG en SKF geregistreerd) 
• dat je minimaal 1 jaar werkervaring hebt als fysiotherapeut 
•• de bereidheid om te investeren in het opbouwen van een netwerk met specialisten in de regio 
• goede samenwerking met collega's 

Kortom,wil je echte invloed/impact hebben vanuit je expertise? Bij ADFYS krijg je de ruimte dit in te vullen, samen met je colllega's.
Heb jij net zoals je toekomstige collega's passie voor het vak, denk je in kansen en mogelijkheden en ben je net zo 'out of the box' denkend als wij? Vul dan onderstaand formulier in.

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist