Sander Claassen

Fysiotherapeut, Sportfysiotherapeut i.o., shockwavetherapeut, EPTE en echografist

Ik ben 29 jaar oud, woon samen met mijn vriendin in Odijk. Ik ben al weer enige jaren aan het werk bij ADFYS. Hiervoor heb ik 3 jaar gewerkt in een praktijk in Utrecht, voornamelijk met rugklachten. Mijn hobby’s zijn sporten ( hockeyen, kickboxen, fitnessen, squashen ), koken en afspreken met vrienden en familie.

 

Bij ADFYS ben ik betrokken bij mijn specialisme sportfysiotherapie, trainingen en oefeningen, echografie en shockwave therapie. Daarnaast ben ik elke dinsdagavond te vinden op het voetbalveld van S.V. Montfoort ’19 voor het inloopspreekuur voor alle sporters met klachten en revalidatietraining op het veld. Ik ben opgeleid tot EPTE therapeut de nieuwe therapie voor het behandelen van chronische pees- en spierklachten.

ADFYS staat voor mij als een praktijk en team voor de beste individuele zorg. Iedereen heeft andere behoeftes en andere doelstellingen en wij proberen daar elke dag een zo goed en kwalitatief hoog mogelijk aanbod in te geven voor onze patiënten. Persoonlijke aandacht staat voorop.

Aandachtsgebieden:
Sportfysiotherapie
Echografie
Shockwave therapie

 

Nieuw bij ADFYS: EPTE