Jochem Baauw

Jochem Baauw

Mijn naam is Jochem Baauw, 28 jaar en ik vind mijn ontspanning met name in het beoefenen van sport als voetbal, hardlopen en tennis. Met name als ik dit buiten kan doen.

Ik ben opgeleid op de hogeschool Utrecht, nadat ik de opleiding Fitness & Health coördinator op het CIOS afgerond had. Tijdens deze opleiding word je opgeleid om mensen te trainen met specifieke klachten als: hartklachten, diabetisch en obesitas. Tijdens en na deze studie heb ik 6 jaar als fitnessinstructeur gewerkt.

Na twee jaar werkervaring wilde ik mijzelf uitdagen en ben ik me gaan specialiseren en volg de opleiding Master Sportfysiotherapie.
Bij de Master Sportfysiotherapie ligt de focus niet alleen op sportblessures maar je onderzoekt ook de invloed van alle factoren die mogelijk invloed hebben op de klacht.

Op dit moment houd ik me bezig met de werking van pijn en gedragsverandering. Daarnaast verdiep ik me in de schouder door het schrijven van een onderzoek over schouderpijn.

In de toekomst zie ik mijzelf naast het werken als sportfysiotherapeut presentaties geven over sport-specifieke klachten in combinatie met gedragsverandering.