De fysiotherapiepraktijk waar u centraal staat

 

Weer pijnloos de dagelijkse dingen kunnen doen of mee willen doen aan een marathon. De wensen en verwachtingen van klanten van ADFYS lopen uiteen. In alle gevallen biedt ADFYS de beste en meest effectieve behandeling.
U bent de klant en u staat centraal. Dat betekent dat de behandeling bij ADFYS in eerste aanleg plaatsvindt vanuit de persoon; dan pas vanuit de klacht. Een ouder iemand met bijvoorbeeld een knieprobleem vraagt een andere behandeling dan een kind of een sporter. De werkwijze en de behandelplannen van ADFYS zijn daar volledig op ingericht. En met resultaat. De klantwaardering (8,9) is hoog. Verzekeraars plaatsen ADFYS in de hoogste Plus categorie (zie Kwaliteit) van fysiotherapiepraktijken in Nederland.

In deze tijd waar het advies om a.g.v. het Corona- virus afstand te houden van elkaar, kunnen wij u op afstand, dus ook thuis begeleiden. In de ADFYS MIjnZorgApp is ook videobellen mogelijk; hiermee kunnen we beoordelen of u uw oefeningen thuis goed doet en makkelijker afstemmen wat u moet doen om de klachten te laten herstellen.