Psychosomatische Fysiotherapie

ADFYS Monfoort gelooft dat mensen gelukkiger zijn als ze meedraaien in de maatschappij. Maar soms lukt dat niet. Door bijvoorbeeld lichamelijk letsel, chronische pijn, vermoeidheid of psychische klachten. Dan is Psychosomatische fysiotherapie bij ADFYS perfect voor u. Met een team van specialisten gaan we samen met u kijken naar hoe u prettig kunt leren leven met uw klachten om zo weer mee te kunnen draaien in de maatschappij.

Voor wie?
De Psychosomatische Fysiotherapie is geschikt voor volwassenen van alle leeftijden. Het is een integrale zorgaanpak, met een op maat samengesteld behandelplan. Alle zorg wordt op één locatie uitgevoerd, dat is wel zo prettig.

Wij behandelen onder andere:

Complexe en / of langdurige klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat
Onverklaarbare of chronische pijn;
Postwhiplash syndroom;
Revalideren na een medische ingreep als gevolg van een ongeval of operatie;
Oncologische revalidatie;
Klachten bij een orthopedische aandoening;
Klachten bij een reumatische aandoening;
Fybromyalgie klachten;
Burnout klachten/Stress- of Spanningsklachten;
Hart/long aandoening;
Klachten na een ongeval;
SOLK-patiënt (Somatisch Onvoldoende Verklaarde Klachten)
Bovenstaande klachten en aandoeningen zijn voorbeelden. Bent u benieuwd wat een revalidatietraject in uw geval kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze zorg staat onder de supervisie van fysiotherapeut Miguel Koning. Hij werkt samen met een team aan zorgprofessionals, zoals Psychosomatische Cesar therapeute Leontine van den Hil en psychologenpraktijk PH Haastrecht.

Welke expertise nodig is om u het beste resultaat te geven bepaalt de therapeut. Dit nadat hij samen met u uw hulpvraag goed in kaart heeft gebracht.

Om in aanmerking te komen voor behandeling, heeft u geen verwijzing nodig van uw huisarts, bedrijfsarts of specialist. Deze dienstverlening wordt vanuit de  aanvullende verzekering vergoed of dient u zelf te betalen als AV niet toereikend is.