Open Club: met elkaar bewegen

Weer met plezier bewegen bij de Open Club

Doe mee met de Open Club. Elke woensdagavond in de Hoflandhal aan de Bovenkerkweg in Montfoort. Bewegen met elkaar. Ongedwongen en in je eigen tempo. Samen met een buurtgenoot, vriendin of familielid. Leuk en gezellig. Veel kan en niets moet.

De Open Club-avond biedt ruimte aan vier verschillende leeftijdscategorieën. De activiteiten worden uiteraard afgestemd op de groep. De deelnemers hebben zelf grote inbreng. De Open Club is een ontdekkingsreis. Wat vind je leuk? Waar geniet je van en krijg je weer energie van? Met activiteiten als apekooijen, wandelvoetbal, trefbal, evenwichtsoefeningen kan iedereen op zijn eigen niveau en op zijn eigen voorwaarden deelnemen.

6-15 jaar

Kinderen van 6-15 jaar kunnen terecht van 18.30 tot 19.30 uur bij FIT! FIT! is bedoeld voor kinderen met overgewicht, kinderen die overgewicht dreigen te ontwikkelen en kinderen die meer in beweging willen/moeten komen. Zij worden begeleid door kinderfysiotherapeut Renske en buurtsportcoach Dianne. ”We gaan samen met de kinderen lekker bewegen. Ze leren spelenderwijs hoe zij kunnen bewegen, raken wat gewicht kwijt en gaan zich weer fit voelen.”

> 40 jaar

De avond wordt afgesloten met een uurtje (20.00 – 21.00 uur) voor iedereen van  > 40 jaar die met plezier wil werken aan een fitter lijf en/of wat gewicht kwijt wil. Ook voor deze twee volwassenengroepen geldt dat er begeleiding aanwezig is, maar dat de deelnemers zelf bepalen wat zij wel en niet willen doen.

Zo werkt het

De Open Club start op woensdag 31 oktober. Je kunt ook later aansluiten. Kinderen tot 18 jaar kunnen gratis een proefles doen en volwassenen kunnen voor € 3,-per persoon per avond een proefles doen  max. 2 avonden). Daarna is het mogelijk om een strippenkaart aan te schaffen voor tien keer a €30, =. Deze strippenkaart is een jaar geldig en kan steeds verlengd worden. Kinderen kunnen de eerste tien lessen gratis deelnemen aan de Open Club. Daarna werken we ook met de strippenkaart.

Neem je buurman mee

Weer met plezier bewegen is vaak gemakkelijker als je het samen doet. Daarom introduceert de Open Club de beweegmunt. De Beweegmunt kun je bij ADFYS en de BuurtSportCoach afhalen. Deelnemers kunnen deze munt gebruiken om een buurtgenoot, vriend of familielid uit te nodigen om gratis kennis te maken met de Open Club.

Meld je aan bij ADFYS: eveline.frishert@adfys-montfoort.nl of 0348-476840