Gezocht: kinderfysiotherapeut(e) (i.o.) voor een zwangerschapswaarneming

In verband met het zwangerschapsverlof vanaf 31 maart 2022 van onze kinderfysiotherapeute zijn wij op zoek naar een kinderfysiotherapeut (i.o.) bij ADFYS Paramedisch Centrum Montfoort voor 12 u per week.

Onze kinderfysiotherapeute behandeld kinderen tussen de 0-18 jaar voor diverse hulpvragen: o.a. voorkeurshouding, motorische ontwikkeling, schrijfproblemen, orthopedische klachten, complexere klachten.

De benodigde test- en oefenmaterialen zijn aanwezig, zuigelingen worden aan huis gezien en de andere kinderen zie je zowel op scholen als in de praktijk. Op de scholen worden vooral kinderen met schrijfproblemen, achterstand in de fijne- en grove motoriek behandeld. Ervaring met werken op scholen is een pre maar niet noodzakelijk. Ook wanneer je nog in opleiding bent bij de Master Kinderfysiotherapie kun je contact opnemen. 

Het gaat om de periode van april 2022 tot en met halverwege augustus 2022 voor 1 dag of 2 dagdelen per week; werkdagen en werktijden kunnen in overleg vastgesteld worden. ADFYS is een moderne eerstelijnspraktijk met 10 collega's met verschillende specialisaties en is gevestigd in een eerstelijnscentrum. Als kinderfysiotherapeut heb je goed contact met o.a. de huisartsen, het consultatiebureau, buurtsportcoaches en leerkrachten.

We hebben een leuk, gezellig en gemotiveerd team en hopen dat je geïnteresseerd bent om met ons in gesprek te gaan. 
 

We vertellen je graag meer, neem contact op met:

Ron Haanschoten, praktijkeigenaar 
 of Renske ter Heerdt, kinderfysiotherapeute 
https://adfys-montfoort.nl/behandelingen/kinderfysiotherapie
ron.haanschoten@adfys-montfoort.nl