shockwave hielspoor

Shockwave therapie laat chronische pijn verdwijnen

De shockwave therapie van ADFYS biedt uitkomst aan slachtoffers van hielspoor, peesontstekingen, slijmbeursontstekingen en tennisellebogen. Door enkele behandelingen met shockwave therapie kunnen deze – vaak chronische – pijnklachten voorgoed verdwijnen. Zelfs verkalkingen verdwijnen na slechts enkele behandelingen van 5 minuten.

Hoe ziet de shockwave behandeling eruit?

shockwave behandelingAllereerst voert een van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten een onderzoek uit. De uitkomst bepaalt of u in aanmerking komt voor behandeling met shockwave therapie. Het pijngebied wordt gelokaliseerd en de bron van de pijn wordt achterhaald.

Daarna wordt de pijnlijke plaats behandeld met de behandelkop. Deze kop geeft krachtige trillingen die het lichaam tot genezing aanzetten (zie afbeelding). De trillingen activeren de eigen genezingskracht van het lichaam. In gemiddeld vier behandelingen bent u van de meeste klachten af. De behandeling is soms gevoelig, maar kan prima zonder verdoving plaatsvinden.

Klik hier voor meer informatie over Shockwave therapie.

Welke klachten kunnen behandeld worden met shockwave therapie?

“Succesvolle resultaten worden vaak al bereikt na slechts enkele behandelingen.”

Vergoeding

De vergoeding kan vanuit de AV pakket fysiotherapie worden betaald. Als u niet aanvullend verzekerd bent of over uw vergoeding heen bent gegaan dient u de rekening zelf te betalen.

 

Een afspraak maken

Bent u geïnteresseerd of heeft u een vraag over de shockwave behandeling? Maak een afspraak, u krijgt binnen een werkdag antwoord:

Afspraak maken