Poliklinische Revalidatie

Poliklinische Revalidatie ADFYS Monfoort gelooft dat mensen gelukkiger zijn als ze meedraaien in de maatschappij. Maar soms lukt dat niet. Door bijvoorbeeld lichamelijk letsel, chronische pijn, vermoeidheid of psychische klachten. Dan is een revalidatietraject van PRNL perfect voor u. Met een team van specialisten gaan we samen met u kijken naar hoe u prettig kunt leren leven met uw klachten om zo weer mee te kunnen draaien in de maatschappij.

Voor wie?
De poliklinische revalidatie is geschikt voor volwassenen van alle leeftijden. Het is een integrale zorgaanpak, met een op maat samengesteld behandelplan. Alle zorg wordt op één locatie uitgevoerd, dat is wel zo prettig.

Wij behandelen onder andere:

Complexe en / of langdurige klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat
Onverklaarbare of chronische pijn;
Chronische vermoeidheid;
Postwhiplash syndroom;
Revalideren na een medische ingreep als gevolg van een ongeval of operatie;
Oncologische revalidatie;
Klachten bij een orthopedische aandoening;
Klachten bij een reumatische aandoening;
Fybromyalgie klachten;
Burnout klachten;
Hart/long aandoening;
Klachten na een ongeval;
SOLK-patiënt (Somatisch Onvoldoende Verklaarde Klachten)
Bovenstaande klachten en aandoeningen zijn voorbeelden. Bent u benieuwd wat een revalidatietraject in uw geval kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze revalidatiezorg staat onder de supervisie van revalidatiearts Anja Alfers. Dat is medisch gezien een vertrouwd idee. De revalidatiearts werkt met een team aan zorgprofessionals als fysiotherapeuten, diëtisten, ergotherapeuten of psychologen. Welk team er met u aan de slag gaat bepaalt de revalidatiearts. Dit nadat hij samen met u uw ziektebeeld goed in kaart heeft gebracht.

Ons team bestaat uit RevalidatieartsAnja Alfers, Psychologe Marinda Visscher, Ergothrapeute Liesbeth van Zadelhoff en fysiotherapeuten Miguel Koning en Ron Haanschoten; ook werken we samen met de diëtiste Annet de Vos en maatschappelijk werk.

Om in aanmerking te komen voor een revalidatietraject, heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts, bedrijfsarts of specialist. Deze dienstverlening wordt vanuit de basisverzekering vergoed.

De doelgerichte aanpak en de combinatie van verschillende specialisten in ons revalidatie-team op één locatie maakt onze aanpak uniek.

PRNL ADFYS Montfoort Revalidatie is onderdeel van PRNL( www.prnl.nl ) . Ons centrum locatie Montfoort begeleidt trajecten in de regio van de Lopikerwaard.