massage

Fysiotherapie bij kanker

Anneloes van Leijen en Krista Kuijpers hebben ook een aanvullende opleiding gedaan voor het begeleiden van mensen met kanker.Zij richten zich als fysiotherapeut specifiek op de stoornissen, beperkingen en participatieproblemen bij kankerpatiënten. Deze problemen kunnen het gevolg zijn van de aandoening zelf of van de medische behandeling. Denk hierbij onder andere aan spanningsklachten, pijn, fibrose, huidveranderingen, contracturen, verminderde mobiliteit, verstoorde lichaamsbeleving, verminderde spierkracht, conditieverlies, spanning, ademhalingsproblemen en vermoeidheid. Daarnaast kunnen er problemen ontstaan in het uitvoeren van werk en/of hobby’s.

De doelen liggen bij het herwinnen van de verloren of verminderde vaardigheden of het handhaven ervan.

 

Online ondersteuning bij de behandelingen via de MijnZorgApp

mijnzorgappVia ADFYS Montfoort kan u gebruik maken van de MijnZorgApp. Via deze app kunt u online begeleiding krijgen en verschillende oefeningen vinden. Daarnaast kan u via de app afspraakreminders en reminders om huiswerkoefeningen uit te voeren ontvangen.

Een afspraak maken

Bent u geïnteresseerd of heeft u een vraag over fysiotherapie bij kanker? Maak een afspraak, u krijgt binnen een werkdag antwoord:

Afspraak maken