Het Gezonde Leven

ADFYS biedt het programma 'Het Gezonde Leven'! 
Wil je weer lekker in je vel zitten met voldoende energie? Wil je die paar kilo afvallen? Wil je beter met stress kunnen omgaan? Of heb je altijd al een marathon willen lopen? Onze collega Nancy Rijksen is leefstijlcoach en sportfysiotherapeute en biedt begeleiding op maat om jouw doelen te bereiken.


Programma Het Gezonde Leven; sport, voeding en mind
Het gezonde leven is een nieuw online programma wat door fysiotherapeuten en bewegingswetenschappers is ontwikkeld. Het programma is een serieuze oplossing om mensen te begeleiden op het gebied van sport, voeding en mind. Het programma helpt bij gedragsverandering bij een specifieke leefstijl. 


Registeren en consult; 
Registeren kan via de website van Het Gezonde Leven. Er wordt een online vragenlijst ingevuld. De volgende stap is een consult bij ons op de praktijk. Het consult bestaat uit het bespreken van de resultaten van de online vragenlijst  met metingen zoals onder anderen lichaamssamenstelling, bloeddruk, suikerwaarde.
Ook wordt en er een fietstest gedaan.

Na de intake en metingen wordt er een plan samen gemaakt. Er wordt overlegd  op welke manier de begeleiding plaats moet vinden en of je dit alleen wilt doen of in een groep.  Nancy beoordeelt aan welke factoren er aandacht wordt gegeven.  Dit kan ook in overleg met diëtist en huisarts als dit noodzakelijk is.
Er wordt gekeken welk programma er het beste bij je past en wat nodig is om jouw doel te bereiken. 

Programma op maat; 

De coaching kan altijd in combinatie gedaan worden met één van onze programma's.
De volgende programma's kunnen bij ons worden gedaan: Medisch Fitness, Physiosport, Pilateslessen, online-coaching en zelfstandig trainen met de app,  huiswerkschema's via de app en er kan voor u een hardloopschema worden gemaakt voor de 5, 10 km, halve of hele marathon.

ADFYS vindt het belangrijk dat de mensen  gemotiveerd blijft en beloond wordt bij het doel wat men wil bereiken. Daarom stelt de fysiotherapeut een doel samen met je op en krijg je credits naar het einddoel toe die je kan inwisselen. Denk  aan een gratis consult, een massagebon, een bloemetje. 

Om alvast de eerste stap te zetten en in actie te komen, meld je dan aan en registreer je via de link hieronder. Dan neem ik contact met je op. In deze tijd  van Corona kan via een videoconsult alvast een start gemaakt worden met een intake, advies gegeven worden en een programma gemaakt worden wat bij je past en wat je nu al kan doen in deze periode . De kosten voor het videoconsult zijn 30 euro. 


Heb je interesse registreer je met onderstaande link of wil je meer weten stuur dan een mailt naar eveline.frishert@adfys-montfoort.nl

Registeren Het Gezonde Leven Programma

Vitality ADFYS BASIS

SUPERDEAL LOCKDOWN PERIODE
Volledig online programma
intake coaching gesprek t.w.v. € 30
2 micro-learnings
home workouts programma van 8 weken
1x per week een online prive training met fysiotherapeut
Meer dan 20 artikelen
BEWEGING, ADEMHALING, SLAAP, IMMUUNSYSTEEM, STRESS, VOEDING (basis)
Een unieke ervaring die je leven gaat veranderen!
MELD JE NU AAN EN START METEEN!
€ 35,=  per week
START NU 

Vitality ADFYS PRO

8 online coachings gesprekken met onze vitaliteitscoach
intake coaching gesprek t.w.v. € 30,=
2 micro-learnings
home workouts programma van 8 weken
1 x per week privé online training met fysiotherapeut
Meer dan 20 artikelen
BEWEGING, ADEMHALING, SLAAP, IMMUUNSYSTEEM, STRESS, VOEDING (uitgebreid)
Een unieke ervaring die je leven gaat veranderen!
MELD JE NU AAN EN START METEEN!
€65,= per week
START NU