zaterdag 25maart Open Dag ADFYS Fysiotheapie Montfoort

PERSBERICHT

 

ADFYS Paramedisch Centrum bestaat 25 jaar

Jubileum met open dag vol activiteiten

 

Montfoort – Op zaterdag 25 maart viert ADFYS Paramedisch Centrum haar 25 jarig bestaan met een open dag. In het medisch centrum aan het Hofplein vinden van 10.00 tot 15.30 uur diverse demonstraties plaats. Voor kinderen is er een leuke beweegactiviteit en volwassenen kunnen deelnemen aan een groepsles Pilates. Ook zijn er stands met informatie over aandoeningen en behandelmethoden.

 

Bezoekers aan de open dag kunnen meedoen aan een prijsvraag en zo onder meer een jaar lang gratis trainen in ADFYS oefenzaal, waar medio april de nieuwste generatie oefenapparatuur wordt geïnstalleerd. Kinderen kunnen met een kleurplaatactie onder andere kaartjes voor de Efteling winnen.

 

De open dag begint om 10.00 uur. Het programma biedt een presentatie manueel therapie bij hoofdpijn, een demonstratie van de nieuwe hardloopanalyse met videometing en een presentatie dry needling. In de oefenzaal demonstreren plaatsgenoten wat PhysioSport inhoudt en beantwoorden zij vragen van bezoekers. Om 14.30 uur wordt in de oefenzaal een groepsles Pilates gegeven, waar bezoekers desgewenst zelf aan kunnen deelnemen. In de stands kunnen bezoekers terecht voor informatie over ParkinsonNet, ClaudicatioNet (etalagebenen), OncoNet (voor mensen met kanker), kaakfysiotherapie, kinderfysiotherapie, oedeemfysiotherapie, echografie, hardloopanalyse, physiosport, medische fitness en Pilates, het beweegloket voor jongeren, sportfysiotherapie en lymfedrainage (methode Vodder). In de locatie in het Antoniushof (bij ingang de Bongerd) kunnen mensen terecht voor meer informatie over geriatrie fysiotherapie (ouderen).